dzikidzik pisze:Fitoro pisze:dzikdzik nie oczekuj, że jakaś piekarnia czy młyn da Ci skład mąki lub jakich dodatki się dodaje.
Taka mąka musiałaby w jakiś sposób być konkurencyjna na rynku i to tak, by zrównoważyć ogromne ryzyko związane ze stosowaniem nielegalnych substancji.
Rynek jest dość racjonalny a my nie popadajmy w paranoje.
to nie jest tak, że jak ktoś zje bułkę z bromem to padnie w ciągu dni. Brom nie ma zadnia nas zabić, on ma nas truć, otępiać myślenie, ma powodować objawy przewlekłe itd. My nie popadamy w paranoje tylko stwierdzamy fakty.
Brawo Ty - szukaj i dopytuj, bądź detektywem- daj Ci Panie Boże żebyś się dokopał do informacji tych których oczekujesz. Powodzenia.
Wszystkie trutki wymienione przez Bow1 wyżej to są kumulowane w organizmie latami i latami mają nas truć ale nie zabić choć i pewnie tak czasami jest jak się ich nazbiera naprawdę dużo.